home

PRAKTIJK IN GOEDE HANDEN

Zij is gespecialiseerd in behandelingen en massages volgens Rebalancing®, Trager®, Dorn ®  Thai-yoga en Systemisch werk. Daarnaast biedt de praktijk ook diepe weefsel- en ontspanningsmassage, houdingscorrectie, massagecursussen, coaching, relatiecounseling en meditatie aan.

De praktijk is opgericht in 2004. Sinds 2014 is Janneke Venema, ook opsteller in het systemisch werk, de zogenaamde Familieopstellingen. Hoewel de methode in oorsprong is ontwikkeld door de Duitse therapeut Bert Hellinger heeft Janneke, via haar eigen opleiders zoals Stephan Hausner, Johannes Schmidt, Margriet Wentink, Elmer Hendrix en Christian Kraemer, haar eigen werkwijze ontwikkeld. Het is mogelijk om vragen op te stellen die zowel over familiaire zaken als wel over symptomen en gezondheid gaan.


Missie van de praktijk

Zorgen dat mensen beter in hun vel komen te zitten, niet alleen lichamelijk maar zeker ook geestelijk.  Zodat ze zich kunnen verbinden met zichzelf, met de ander en innerlijke rust kunnen ervaren op de golven van het leven.


www.youtube.com/watch?v=9RF-KqHtgKE

Ruimte voor kinderen

In mijn praktijk is ook ruimte voor kinderen. Kinderen zijn gevoelig met name voor de onuitgesproken zorgen van de ouders. Dat kan zich uiten in angsten, slapeloosheid en buik- of hoofdpijn. Kinderen kunnen leren hoe ze rustiger kunnen worden en beter kunnen slapen.
Op speelse wijze breng ik hun lichaam in beweging door massage, stretching en 'patting' (zachte klopjes). Ik gebruik ook attributen zoals klankschalen, poppen, vilt en tekenmateriaal. Ze zijn welkom met en zonder ouders.

Zie ook: www.youtube.com/watch?v=DJEzsbW1hVI

Kate Rose 16-28 maart 2019 Apeldoorn


PRIVÉ-SESSIES van 16-28 maart 2019

Kate Rose geeft weer individuele sessies aan de Distelvlinderlaan 43. Het is buitengewoon boeiend om kennis met haar mogelijkheden te maken. Ook is ze beschikbaar voor interviews, een workshop en een concert met piano. Je kunt je er nu al voor opgeven.

HEALING CONCERT maart 2019 Apeldoorn

We plannen weer een healing concert rond Kate Rose in de Jachtlaankerk, Jachtlaan 143 te Apeldoorn. Eerst zal ze een interview geven en daarna is het concert.
Kate Rose is heldervoelend, empatisch healer, storyteller, pianist and instructor in bodywork.  

  Kate-Rose-in-Apeldoorn-maart-2018.pdf