home

Rebalancing ®

Rebalancing is een dynamische vorm van lichaamswerk waarbij het lichaam en het zenuwstelsel worden gekalmeerd en gereguleerd.
In contact met het lichaam ontwaken je gevoelens. Je voelt beter waar je staat en waar je behoefte aan hebt.
In contact met jezelf ervaar je ook je oorspronkelijke kracht.
Via liefdevolle aanraking en aandacht is het mogelijk om bewustzijn in je lichaam en zenuwstelsel te ontwikkelen. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het lichaam is van nature in staat tot ontspannen en aanvoelen wat het nodig heeft, als er iemand is die er naar luistert.
Door de drukte van alledag leef je makkelijk langs alles heen. Het lichaam slaat dan alarm in de vorm van lichamelijke en/of psychische klachten zoals slapeloosheid, pijn en onrust. Die los je niet op door erover na te denken in plaats van ze echt te doorvoelen. Rebalancing zet alles in de juiste context en leert je zien hoe groot het eigen aandeel is in het vergroten of verkleinen van klachten en symptomen. Je kunt meer dan je denkt!

Rebalancing is een uitnodiging om te ontspannen, het contact met je lichaam te herstellen en om dieper te gaan voelen. Het brengt bewustzijn in diepere lagen en in je achtergrond. Je voelt je essentie.

Rebalancing combineert gesprek en aanraking met aandacht, beweging, respect en acceptatie.
EÚn aanraking doet meer dan duizend woorden.

Het lichaam bezit een groot vermogen tot genieten en spelen. Rebalancing brengt je daarmee in contact. Het verzacht bij fysieke klachten, symptomen en pijn. Rebalancing bestrijdt niet alleen symptomen, maar pakt op liefdevolle wijze ˇˇk de oorzaken aan.
Een weldaad voor lichaam en geest.

Zie voor indicaties voor Rebalancing & Trager de pagina Voor wie.

Artikel Stress en Trauma.pdf